Den här veckan laddar många för Black Friday – en chans att göra snabba klipp och shoppa, shoppa, shoppa. Det gör inte vi.

White monday åre barnvagnarVi tror tvärtom på att inte köpa mer än det vi verkligen behöver, att vårda och laga de saker som vi faktiskt har så att de kan användas länge – och i vårt fall användas av flera barn, och att hushålla klokt med jordens resurser. DET är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Så hos oss är det White Monday istället och det enda erbjudandet från Åre Barnvagnar den här veckan är 10 procent rabattallt i vår hyravdelning*. Du bokar enklast online – bara skriv in koden whitemonday i kassan så dras rabatten direkt. Sedan hämtar du det du har hyrt hos oss i butiken på Parkvägen 3 mitt i Åre. Eller hos Lattjo högst upp i Stationshuset – alltså i samma hus som tågstationen.

Apropå hållbarhet vill vi också tipsa om att SJs nattåg till Åre går numera varje dag från Göteborg, via Örebro, och från Stockholm. Många organisationer har medlemsrabatter hos SJ, till exempel Naturskyddsföreningen och Svenska Turistföreningen. Kom bara ihåg att börja på webben hos respektive organisation för att aktivera rabatten när du gör bokningen. Och Snälltågets nattåg går från Malmö upp till Åre på onsdagar och lördagar.

Till sist tipsar vi om att som Thule partner-butik har vi en stor reservdelsavdelning och för några hundralappar kan du serva och rekonda barnvagnen. En bonus är att du förstås får bättre betalt för en välskött vagn när det är dags att sälja den.

Fler fina White Monday-erbjudanden hittar du på White Mondays officiella sida.