De fina paketen i butiken var så roliga att ha och så uppskattade att vi behåller dem mars ut!* Passa på och fynda fantastiskt fina produkter från Thule och Easygrow! En fri service vid inlämning i butiken ingår som vanligt för barnvagnar köpta hos oss.

I paketet med Thule Urban Glide 2 All Black ingår sittdel, liggdel, ett regnskydd OCH babyskydd med tillhörande barnvagnsadaptrar. Från nyfödd tills barnet kan gå. Både vagnen Thule Urban Glide 2 All Black och babyskyddet är riktigt smarta och smidiga produkter med hög säkerhetsnivå. I paketet ingår adaptrarna som gör det så enkelt att ta med babyskyddet från bilen och sätta det i vagnen vid snabba ärenden och när babyn har somnat. Sååå smart uppfinning!

Ett annat barnvagnspaket är det med Thule Sleek – där ingår liggdel, sittdel och Cybex babyskydd, samt passande adaptrar så att du enkelt kan sätta babyskyddet direkt i barnvagnschassit. Regnskydd till både liggdel och sittdel ingår.

Missa inte heller åkpåsepaketet med tre produkter från Easygrow. Prisvinnande helårsåkpåsen Nord, bärplatta till åkpåsen OCH sommartäcket på köpet, värde 499 kr.

*Samtliga erbjudandena gäller tom sista mars 2019, så långt lagret räcker.