Vi är stolta över att presentera ett superpaket – Thule Sleek ligg- och sittdel, ett Cybex babyskydd och adaptrar så att du kan sätta babyskyddet direkt i barnvagnschassit. Det är verkligen allt du behöver till den nya bebisen. Eller bebisarna – för det är superenkelt att montera två liggdelar, eller två sittdelar med Thule Sleek.

Thule Sleek är barnvagnen med stort B. Thule Sleek funkar från nyfödd på BB tills barnet kan gå själv och det är lätt att kombinera för två barn i samma eller olika åldrar. Thule Sleek är en av de vagnar som vi har i hyran, och den senaste veckan har den verkligen fått bekänna färg. Det snöat, blåst, töat, regnar och varit halt i Åre. Och när kunderna som har hyrt Thule Sleek har lämnat tillbaka den har de trots tufft väder varit så nöjda med vagnen. “Enkel, smidig, bra packutrymmen” och “Klarar snön fantastiskt bra” är några av omdömena.

Som vanligt är det 2 års garanti på vagn och babyskydd. Och en service på barnvagnen ingår också som vanligt, vid inlämning i butiken i Åre. Vi är den enda återförsäljaren i Norrland för Thule Sleek, så kom in och kläm och känn om du har möjlighet! Det finns 5 fina färger att välja på och fri frakt!

Läs mer om vårt superpaket Thule Sleek och Cybex babyskydd.