Angelica tipsar – cykellysen på barnvagnen!

Angelica tipsar – cykellysen på barnvagnen!

Du vet de där små lamporna som en enkelt sätter fram- och baktill på cykeln – skaffa sådana till barnvagnen också. Två fram och två bak, plus några bra reflexer (finns i butiken) så syns du och ditt barn väldigt bra i vintermörkret.

Många barnvagnar är tillverkade i mörka, ibland lite dova färger, inte helt kompatibla med säkerhet och mörka vintermånader. Men det är verkligen lätt fixat! Om ni inte redan har hemma – önska er några cykellysen, som är lätta att sätta fast på vagnen, i julklapp. Bra och smidiga cykellysen finns i de flesta större, välsorterade affärer och förstås hos cykelaffären. När lysena väl sitter på vagnen tar det en sekund att tända, och sen syns ni så mycket bättre på promenaden. Var rädda om er därute i decembermörkret!

Angelica tipsar – handmuffar från Easygrow

Angelica tipsar – handmuffar från Easygrow

Kall om händerna när du kör vagn? Det fixar handmuffar från Easygrow! Vind- och vattentäta, med ull som mellanlager och mjuk konstpäls är de schyssta på riktigt.

Ha en till vardera handen eller knäpp ihop dem till en stor muff. Och de funkar lika bra för den som kör som för barnet som sitteri  vagnen och inte gillar att ha vantar på sig. Dessutom har de vunnit Bäst i test 2018! Det kallar vi schysst på riktigt!

De finns i färgerna grått, svart och rosa i butiken – bara ett klick bort.

Noga utvalt för barn, miljö och plånbok

Barn med thule barnvagn

Som nybliven eller blivande förälder är det lätt att bli överväldigad av alla budskap som sköljer över en. Omsorg om barnet blandas med trötthet och ibland förvirring över alla val som ska göras. Vilken blöja, säng, babyskydd, vagn, åkpåse, nappflaska, kläder och napp ska jag välja? Plast eller trä, bomull, bambu eller ull…vad är bra för mitt barn?
Och så handlar det även om miljö, hållbarhet – och inte minst den egna ekonomin.
Den resan har jag också gjort som förälder och därför vill jag att du ska veta en sak – allt det som säljs hos Åre Barnvagnar är alltid schysst och noga utvalt. Handplockat av mig, för att vara tydlig.
För att platsa hos Åre Barnvagnar ska en produkt vara säker, hålla länge och tåla rejält slitage. Och där det är möjligt väljer jag miljöcertifierade och testvinnande produkter. Jag vill att en produkt ska kunna användas av flera barn, och att du kan sälja den vidare när den inte längre behövs i din familj. Att hushålla klokt med jordens resurser – det är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Därför ingår en ordentlig service när du köper en ny vagn, och vi servar även vagnar som inte är köpta hos oss.
Hos Åre Barnvagnar är det inte alltid billigast – men alltid schysst för barn, miljö och plånbok. Noga utvalt.

Angelica, grundare av Åre Barnvagnar