Slipp myggbett i sommar!

Sommar i alla ära men att se sina barn lida av kliande myggbett är verkligen inte roligt. Självklart kan man använda sig av myggnät i barnvagnen men det är sällan barn är i vagnen dygnet runt. Tyvärr är många myggmedel på marknaden ohälsosamma och farliga för små barn. Därför rekommenderar vi att ni provar Squitos. Klistermärken med myggmedel på som är anpassade för mindre barn och bebisar. Squitos är helt giftfria och är inte heller farliga vid kontakt med hud och/eller ögon. De kan användas på barn från 0+ och kan sättas på barnens kläder eller direkt på vagnen. Klistermärkena är tillverkade av 100% naturliga medel och innehåller eteriska oljor som avger en svag doft som håller myggorna borta. Ett klistermärke är effektivt upp till 72 timmar.
squitos klistermärken myggmedel utan gifter

Angelica tipsar – serva barnvagnen

Lämna in barnvagnen för service och rekond hos Åre Barnvagnar! Servicen bokar du enkelt online. Vagnen blir fin och fräsch – och håller mycket längre när trötta delar byts i tid. Ni får låna en barnvagn under tiden vi servar er vagn.

serva din vagn redan idag

Service, rekond och reservdelar ligger oss varmt om hjärtat. Trots att vi driver en butik så tror vi på att inte köpa mer saker än vi behöver, att vårda och laga de saker som vi faktiskt har så att de kan användas länge – det är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Och ni får förstås bättre betalt för en fräsch vagn när det är dags att sälja den. Vi rekommenderar att barnvagnen servas 2 gånger per år. För vagnar som är köpta hos oss ingår servicen under garantitiden, alltså de första 2 åren.

I vår kalender på servicesidan bokar du enkelt den dag som passar dig bäst.

Nytt hos oss – kundrecensioner

Har du sett att vi har stjärnor under en del av våra produkter? För ett tag sedan satte vi igång systemet för kundrecensioner – så att du som kund kan ge varan som du köpte eller hyrde hos oss ett betyg.

Det är till stor hjälp för oss, och vi tror att det även hjälper andra kunder – inte minst om du utöver att lämna ett betyg också vill ta dig tiden att lämna en kommentar. Håll utkik i mejlboxen någon vecka efter ditt köp, eller efter att du har lämnat tillbaka det du hyrde, så kommer ett mejl med en länk till recensionssidan.
Och du, som tack för hjälpen kommer det sedan ett till mejl, med en liten bonus.