Tomteverkstan slår in dina julklappar

Julklappar Åre Barnvagnar

Nu drar vi igång tomteverkstan med julklappsinslagning till alla kunder som önskar det. Bara skriv ”julklapp” i meddelanderutan i kassan så slår vi in din beställning och sätter på en julklappsetikett.

Med en webbeställning hos oss är det enkelt att fixa fina julklappar och hålla distans. Vill du skicka din webbeställning som present/julklapp till någon annan – fyll i den adressen som mottagare, och dig själv som beställare, så fixar vi det. Kom ihåg att då behöver du även fylla i kontaktinfo – mobilnummer och mejladress till mottagaren för avisering.

För dig som bor i och i närheten av Åre går det att välja fraktalternativet ”Hämtas hos Åre Barnvagnar” när du handlar i webbshopen, sen är det bara att komma förbi och hämta din beställning under våra öppettider. Vill du inte gå in i butiken – slå oss en signal så kan du vänta utanför och vi kommer ut till dig med din order. Vi kan också lösa hemleverans mellan Åre och Järpen, slå oss en pling för mer info kring det.

Kom bara ihåg att skriva ”julklapp” i meddelanderutan i kassan om du vill att vi slår in det du handlar. Tomteverkstan är redo!

Varmt välkommen – på webben eller in i butiken!

Dags att boka en hyrvagn till jul

Dags att boka en hyrvagn till jul

Att boka en hyrvagn till jul hos Åre Barnvagnar är enkelt och smidigt. Eller varför inte bilbarnstolen, resevagnen, resesängen, bärstolen?  Boka det du vill hyra på hyrsidan och sedan är det bara att komma förbi butiken som ligger mitt i Åre, ett stenkast från järnvägsstationen, och hämta när det är dags.

Om du hyr en produkt längre än två dagar får du flerdagarsrabatt, rabatten blir större ju fler dagar du hyr.

Vet ni att ni vill boka en hyrvagn till jul, varför vänta? – Boka redan idag!

Nya färger på Thule Urban Glide 2

Hösten kommer med två nya, snygga färger på barnvagnen Thule Urban Glide 2. Säg hej till fräscha Cypress Green och Majolica Blue. 

Thule Urban Glide 2 är en smidig barnvagn som funkar till både promenader och löpning. Nu presenterar vi två snygga höstnyheter i färgskalan som flörtar med naturen – Cypress Green och Majolica Blue. Vilken blir din favorit?