Vi fortsätter med de fina paketen!

Vi fortsätter med de fina paketen!

De fina paketen i butiken var så roliga att ha och så uppskattade att vi behåller dem mars ut!* Passa på och fynda fantastiskt fina produkter från Thule och Easygrow! En fri service vid inlämning i butiken ingår som vanligt för barnvagnar köpta hos oss.

I paketet med Thule Urban Glide 2 All Black ingår sittdel, liggdel, ett regnskydd OCH babyskydd med tillhörande barnvagnsadaptrar. Från nyfödd tills barnet kan gå. Både vagnen Thule Urban Glide 2 All Black och babyskyddet är riktigt smarta och smidiga produkter med hög säkerhetsnivå. I paketet ingår adaptrarna som gör det så enkelt att ta med babyskyddet från bilen och sätta det i vagnen vid snabba ärenden och när babyn har somnat. Sååå smart uppfinning!

Ett annat barnvagnspaket är det med Thule Sleek – där ingår liggdel, sittdel och Cybex babyskydd, samt passande adaptrar så att du enkelt kan sätta babyskyddet direkt i barnvagnschassit. Regnskydd till både liggdel och sittdel ingår.

Missa inte heller åkpåsepaketet med tre produkter från Easygrow. Prisvinnande helårsåkpåsen Nord, bärplatta till åkpåsen OCH sommartäcket på köpet, värde 499 kr.

*Samtliga erbjudandena gäller tom sista mars 2019, så långt lagret räcker.

Alpin VM-yra med fina paketerbjudanden!

Alpin VM-yra med fina paketerbjudanden!

Den alpina VM-yran fortsätter i Åre och vi hakar på med ett till fint paket! Passa på och fynda Thule Urban Glide 2 All Black med sittdel, liggdel, ett regnskydd OCH babyskydd med tillhörande barnvagnsadaptrar. Från nyfödd tills barnet kan gå.

Både vagnen Thule Urban Glide 2 All Black och babyskyddet är riktigt smarta och smidiga produkter med hög säkerhetsnivå. I paketet ingår adaptrarna som gör det så enkelt att ta med babyskyddet från bilen och sätta det i vagnen vid snabba ärenden och när babyn har somnat. Sååå smart uppfinning!! Totalvärdet på paketet är 11 595 kr, paketpriset är 10 495 kr!

Missa inte heller förra veckans VM-yrapaket med tre produkter från Easygrow. Prisvinnande helårsåkpåsen Nord, bärplatta till åkpåsen OCH sommartäcket på köpet, värde 499 kr.

MaPa Baby Day i Åre 23 januari

MaPa Baby Day i Åre 23 januari

Välkommen till MaPa Baby Day med gratis föreläsningar hos Åre Barnvagnar den 23 januari. Dagens tema är ergonomiskt bärande med sjal eller sele. Passa på att prata mammaträning och bålstabilitet med Åre Yogacenter. Och titta på nya hybridselen/sjalen Tula Half Buckle.

Ta med dig ditt barn, kom och träffa andra föräldrar och lär dig mer om ergonomiskt bärande med selar och sjalar. Passa på att klämma och känna på nyheten Tula Half Buckle, en smart hybrid mellan sele och sjal som går att använda från nyfödd till upp till 20 kilo, och inget inlägg behövs. Goodiebags till de 15 första som kommer.

Program

13:00-14:00 NBVs Peer supporter lär dig sjala ditt barn ergonomiskt och säkert
14:00-15:00 Prata mammaträning och bålstabilitet i Åre Yogacenters lokaler. Mingel, testa selar och sjalar i Åre Barnvagnars lokaler med fina erbjudanden!

Åsa Stjärnemo, verksamhetsutvecklare på NBV och Peer Supporter inom ergonomiskt bärande och baby på potta, berättar om ergonomiskt bärande, fördelarna med att bära barn och vad du behöver veta om säkerhet inom bärandet. Vi går igenom de vanligaste sätten att bära med sjal. Ta gärna med om du har egen sjal/sele.

Malin Kronvall, ägare av Åre Yogacenter, finns på plats i Åre Yogastudio för att prata mammaträning och bålstabilitet! Malin är Yoga- och mindfulnesslärare och fysioterapeut med 30 års erfarenhet inom träning, friskvård och rehabilitering. Passa på att ställa frågor om din mammakropp som nyligen gått igenom en stor förändring! Malin driver sjukgymnastpraktik i Åre och är en ofta anlitad föreläsare för företag och andra grupper inom ämnet hållbar hälsa.

Angelica Andersson, eldsjäl och ägare av Åre barnvagnar och varm anhängare av såväl sjal, sele som vagn har härliga erbjudanden i butiken under MaPa Baby Day!
Hos Åre Barnvagnar träffar du även Sabina.

Tid: Kl 13-15 onsdag den 23 januari
Plats: Åre Barnvagnar/Åre Yogacenter, Parkvägen 3 i Åre
Anmälan: Enklast via Facebook-eventet.

Varmt välkommen önskar Åsa, Malin, Angelica och Sabina!