White Monday – för våra barns skull

Den här veckan laddar många för Black Friday – en chans att göra snabba klipp och shoppa, shoppa, shoppa. Det gör inte vi.

White monday åre barnvagnarVi tror tvärtom på att inte köpa mer än det vi verkligen behöver, att vårda och laga de saker som vi faktiskt har så att de kan användas länge – och i vårt fall användas av flera barn, och att hushålla klokt med jordens resurser. DET är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Så hos oss är det White Monday istället och det enda erbjudandet från Åre Barnvagnar den här veckan är 10 procent rabattallt i vår hyravdelning*. Du bokar enklast online – bara skriv in koden whitemonday i kassan så dras rabatten direkt. Sedan hämtar du det du har hyrt hos oss i butiken på Parkvägen 3 mitt i Åre. Eller hos Lattjo högst upp i Stationshuset – alltså i samma hus som tågstationen.

Apropå hållbarhet vill vi också tipsa om att SJs nattåg till Åre går numera varje dag från Göteborg, via Örebro, och från Stockholm. Många organisationer har medlemsrabatter hos SJ, till exempel Naturskyddsföreningen och Svenska Turistföreningen. Kom bara ihåg att börja på webben hos respektive organisation för att aktivera rabatten när du gör bokningen. Och Snälltågets nattåg går från Malmö upp till Åre på onsdagar och lördagar.

Till sist tipsar vi om att som Thule partner-butik har vi en stor reservdelsavdelning och för några hundralappar kan du serva och rekonda barnvagnen. En bonus är att du förstås får bättre betalt för en välskött vagn när det är dags att sälja den.

Fler fina White Monday-erbjudanden hittar du på White Mondays officiella sida.

Åkpåsen Easygrow Nord bäst i test – igen!!

Vi inleder helgen med en rolig nyhet. Åkpåsen Easygrow Nord har fått Bäst-i-test igen – ja för andra (!) året i rad – i Norge. Vi säger varmt GRATTIS till Easygrow. Det är ett omfattande test med många punkter och Easygrow får 10 av 10 poäng. Hela testet kan du läsa hos norska Babytesterne. Och åkpåsen finns förstås i webbshopen.

Åre Barnvagnar nominerade till Årets nätbutik

Nu är det dags – Prisjakts omröstning till Årets nätbutik 2019 är igång och vi är nominerade i kategorin Barn och baby. Konkurrensen är stenhård, så gillar du oss och vårt tänk kring noga utvalt – prisvinnande produkter med hög kvalitet och miljövänliga material så långt det är möjligt, som ska hålla för mer än ett barn oavsett om det gäller en hel barnvagn eller en liten leksak – då blir vi väldigt glada om du röstar på oss här.

Eller om du gillar vår kundservice, eller det faktum att vi har minimerat utkörning till kund med DHL-lastbil av miljöskäl, oftast ska ju kunden ändå till utlämningsstället för att handla. Det är också av miljöskäl vi har tagit bort PostNords hämtning av de minsta paketen hos oss, dem promenerar vi helt enkelt själva med till PostNords inlämningsställe. Det är också av miljöskäl som vi försöker samla ordrarna till att hämtas hos oss några gånger per vecka istället för att lastbilarna ska komma till oss varje dag.

Gillar du det – då ska du också rösta på oss!

Precis som förra året skänker Prisjakt att en krona till ett välgörenhetsprojekt för varje röst som kommer in. Förra året blev det över 120 000 kronor till Friends. I år går pengarna till Naturskyddsföreningens projekt Top Ten Sverige. Där listas Sveriges energieffektivaste produkter och Naturskyddsföreningen ger tips som hjälper dig att uppnå en mer energisnål och hållbar vardag. Superbra val, säger vi – och en bra anledning att rösta!