Slipp myggbett i sommar!

Sommar i alla ära men att se sina barn lida av kliande myggbett är verkligen inte roligt. Självklart kan man använda sig av myggnät i barnvagnen men det är sällan barn är i vagnen dygnet runt. Tyvärr är många myggmedel på marknaden ohälsosamma och farliga för små barn. Därför rekommenderar vi att ni provar Squitos. Klistermärken med myggmedel på som är anpassade för mindre barn och bebisar. Squitos är helt giftfria och är inte heller farliga vid kontakt med hud och/eller ögon. De kan användas på barn från 0+ och kan sättas på barnens kläder eller direkt på vagnen. Klistermärkena är tillverkade av 100% naturliga medel och innehåller eteriska oljor som avger en svag doft som håller myggorna borta. Ett klistermärke är effektivt upp till 72 timmar.
squitos klistermärken myggmedel utan gifter

Angelica tipsar: Dela upp betalningen hos oss

Visste du att du kan delbetala dina köp hos Åre Barnvagnar? Du bestämmer själv om du vill betala på 3, 6 eller 12 månader. Du väljer delbetalning i kassan när du handlar online, bara fyll i formuläret där.

Delbetalning finns som alternativ när du handlar över 200 kr och vår fordran till dig som kund överlåts till vår samarbetspartner Billmate. Du väljer själv om du vill betala på 3, 6 eller 12 månader. Givetvis går det även att betala hela summan eller en större del av den inom avtalsperioden utan extra kostnader. För att kunna välja delbetalning måste du vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som görs i samband med köpet. Avierna skickas via post.

Mer om våra betalningsalternativ kan du läsa här.

Läs mer om delbetalning hos Billmate.

Här är bilden som vinner en Thule Spring

Vinnarbild Thule Spring

Med så många fantastiska bidrag har det varit en utmaning att utse en vinnare i tävlingen om barnvagnen Thule Spring – TUSEN TACK alla ni som har deltagit!

Vinnaren av en Thule Spring är Angelica Lindén som har bidragit med den här bilden och bildtexten ”Nu längtar vi efter våren och lite värme. Förra året innebar våren att storasyster fick tvätta vagnen och fixa inför att lillasyster skulle komma.”

Precis så tänker vi på Åre Barnvagnar, vårda och ta hand om barnvagnarna så håller de för flera barn, att hushålla klokt med jordens resurser – det är den bästa gåvan vi kan ge våra barn.

Angelica hade förstås också svarat rätt på de tre frågorna – garantitiden när du köper en barnvagn hos oss är 2 år, det är gratis att låna en barnvagn när du lämnar in er barnvagn för service, och i hyran har vi 9 olika barnvagnsmodeller.