Sneak peek – resevagnen Thule Spring kommer i februari

Spännande nyheter – i februari kommer Thules resevagn Spring. Det blir en lätt och kompakt vagn där Thule har utgått ifrån prisbelönta Thule Urban Glide 2 vid designen. Thule Spring klarar både stadslivet och äventyren bortom asfalten, kan fällas ihop med en hand och sätet går att fälla. När den väl är hopfälld kan den stå själv. Spännande, tycker vi.

Åre Höstmarknad – superpris på VOKSIs nya åkpåsar

Nu på fredag, lördag och söndag, 27-29 september, är det äntligen dags för Åre Höstmarknad. VOKSI är på plats i butiken – och vi har fina erbjudanden på vinterns nya åkpåsar.

Planera in ett besök hos oss på Parkvägen 3, mitt i Åre, i helgen! Fredag, lördag och söndag har vi öppet 10-17. Vi har massor av fina erbjudanden i butiken och vill särskilt tipsa om att VOKSI i är på besök. Det firar vi med superpriser på åkpåsarna VOKSI Active och VOKSI Urban.

voksi active åkpåse ull och dunVOKSI Active är en flexibel åkpåse tillverkad av hållbara material som tål riktigt tuffa väderförhållanden. Materialen andas, är vatten- och vindtäta och fyllda med dun och ull som håller värmen under kalla vinterdagar. Åkpåsen levereras med en extra förlängningsdel – den gör att VOKSI Active kan användas ända upp till 6 års ålder.
VOKSI Active passar perfekt i barnvagnen, cykelkärran, släden eller i joggingvagnen. Läs mer på produktsidan!
Pris i butiken under Åre Höstmarknad är 1899 kr, ordinarie pris är 2399 kr – så passa på!

VOKSI Urban är en populär åkpåse i ull och dun som håller ditt barn varmt i barnvagnen vintertid. Passar både i liggdelen och i sittdelen. Förlängningsdel medföljer så att du enkelt kan göra åkpåsen rymligare när barnet växer. Användningstid upp till ca 4,5 år. Läs mer på produktsidan!
Pris i butiken under Åre Höstmarknad är 1799 kr, ordinarie pris är 2299 kr – så passa på!

OBS! Priserna ovan gäller endast i Årebutiken under Åre Höstmarknad. Vi har öppet fredag, lördag och söndag kl 10-17. Välkommen!

 

Nu är vi en Thule partner-butik!

Vi är stolta och glada att berätta att vi numera är en officiell Thule partner-butik. Stolta över förtroendet från Thule och glada att vi kan ge dig som kund ännu bättre service på alla Thule-produkter.

Thule själva beskriver sig så här:


“Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board

Bring your bike
Bring your skis
Bring your gear
Bring your kids
Bring your love
Bring your dreams
Bring your passion
Bring your life.”

Det har Åre Barnvagnar kunnat skriva under på sedan vi började jobba med Thule 2013. Vi valde Thule för att deras produkter är smarta, snygga, säkra – och inte minst för att de håller. Trots att vi driver en butik så tror vi på att inte köpa mer saker än vi behöver, att vårda och laga de saker som vi faktiskt har så att de kan användas länge – det är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Därför utökar vi också vårt reservdelsutbud för Thule nu, så att det blir ännu lättare att hålla vagnen i toppskick.

/ Angelica, grundare och ägare av Åre Barnvagnar