Höst i Åre – Thule skidkit eller Thule åkpåse på köpet

Vi firar hösten och Åre Weekends med FINA erbjudanden i Årebutiken hela september.* Vad sägs om ett helt Thule skidkit på köpet, värde 3599 kr, eller en Thule åkpåse i valfri färg, värde 1649 kr, vid köp av en barnvagn?

skidkit thule chariot skidor

Skidkit på köpet*
Ni får ett Thule Chariot skidkit, värde 3599 kr, när ni handlar en Thule Chariot Sport för 1 eller 2 barn ihop med ett joggingkit. Det ger en komplett sportvagn för alla aktiviteter året om – cykel, löpning, promenader och längdåkning. Totala priset för en enkelvagn med joggingkit är 14848 kr och för en dubbelvagn med joggingkit 15848 kr.

Samma erbjudande gäller vid köp av en Thule Chariot Sport Black – LIMITED EDITION för 2 barn. I den limiterade versionen ingår joggingkitet och ni får ett Thule Chariot skidkit, värde 3599 kr, på köpet. Priset för Thule Chariot Sport black för 2 barn är 15898 kr. (Den limiterade versionen för ett barn har vi sålt slut och hänvisar till paketet ovan.)

Thule åkpåse på köpet*
Ni får en Thule åkpåse i valfri färg, värde 1649 kr, när ni handlar en:
Thule Chariot Cross-vagn för ett eller två barn
Thule Spring-vagn
Thule Sleek-vagn
Thule Urban Glide 2 för ett eller två barn
Thule Glide 2-vagn

*Erbjudandena ovan gäller vid i köp i Årebutiken under hela september 2020.

Andra fina fynd finns som alltid i vår fyndhörna, båd i butiken och här online.

Åre Barnvagnar är en Thule partner-butik, det är tryggt att handla hos oss. Som alltid gäller 2 års garanti, en fri service vid inlämning i butiken och vårt stora reservdelssortiment finns alltid online.

Åre Weekends – alla helger i september

Välkommen till Åre Weekends, fyra härliga helger med höstmys – kom hit och bara ta det lugnt eller ut och njut av fjällen. I byn har butiker och restauranger öppet, det kommer finns chans att göra fina fynd och äta gott.

Alla fyra helger i september är det full fart i Åre – kom hit och njut av mysig höststämning och passa på att göra fina fynd i byns butiker. Hos Åre Barnvagnar kommer det finnas fina fynd på stort och smått till ditt barn, lika noga utvalt som vanligt. Våra finaste erbjudanden i Årebutiken kan du läsa om här.

Liftarna går och hos aktivitetsbolagen är det också full fart, boka i tid om det är något särskilt ni vill göra, är vårt tips.

Läs mer om Åre Weekends i hela byn här. Och fina fynd finns det alltid i vår fyndhörna.

Hyra hos oss? Boka i förväg är vårt tips

Just nu har vi högtryck i hyran, så för att vara säker på att du får det du vill hyra är vårt bästa tips att boka innan ni kommer till Åre. Det gör ni enklast här online.
Förutom Thules barnvagnar hittar ni våra populära Thule bärstolar och Ergobaby bärselar. Dessutom finns resesängar, babyskydd och bilstolar på hyrsidan.
Bra att veta i sammanhanget är att om ni hyr en produkt mer än två dagar får ni flerdagarsrabatt, rabatten blir större ju fler dagar ni hyr – och rabatten visas direkt vid bokningen online.
Gillar ni det som ni har hyrt så mycket att ni vill köpa det får ni tillbaka hyrkostnaden (max 1500 kr).

Vill du hämta när vi har stängt går det efter överenskommelse med oss att hämta hos Lattjo Toystore, som finns på våning 3 i Stationshuset, under deras öppettider. Sommartider hos Lattjo är mån-fre 10-18, lör 10-17 samt sön 11-15.