Frakt 79 kr, fri frakt från 500 kr – alltid fri frakt på barnvagnar. Kortbetalning | Swish | Faktura | Delbetalning

Hyra hos oss? Boka i förväg är vårt tips

Planerar du fjällsemester i sommar? För att vara säker på att du får det du vill hyra är vårt bästa tips att boka innan ni kommer till Åre. Det gör ni enklast här online.
Förutom Thules barnvagnar hittar ni våra populära Thule bärstolar på hyrsidan.
Bra att veta i sammanhanget är att om ni hyr en produkt mer än två dagar får ni flerdagarsrabatt, rabatten blir större ju fler dagar ni hyr – och rabatten visas direkt vid bokningen online.

Vill du hämta när vi har stängt går det efter överenskommelse med oss att hämta hos Lattjo Toystore, som finns på våning 3 i Stationshuset, under deras öppettider.


Nu är vi en Thule partner-butik!

Vi är stolta och glada att berätta att vi numera är en officiell Thule partner-butik. Stolta över förtroendet från Thule och glada att vi kan ge dig som kund ännu bättre service på alla Thule-produkter. Thule själva beskriver sig så här: “Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut. Bring your board Bring your bike Bring your skis Bring your gear Bring your kids Bring your love Bring your dreams Bring your passion Bring your life.” Det har Åre Barnvagnar kunnat skriva under på sedan vi började jobba med Thule 2013. Vi valde Thule för att deras produkter är smarta, snygga, säkra – och inte minst för att de håller. Trots att vi driver en butik så tror vi på att inte köpa mer saker än vi behöver, att vårda och laga de saker som vi faktiskt har så att de kan användas länge – det är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Därför utökar vi också vårt reservdelsutbud för Thule nu, så att det blir ännu lättare att hålla vagnen i toppskick. / Angelica, grundare och ägare av Åre Barnvagnar

Nya färger på Thule Urban Glide 2

Hösten kommer med två nya, snygga färger på barnvagnen Thule Urban Glide 2. Säg hej till fräscha Cypress Green och Majolica Blue. 

Thule Urban Glide 2 är en smidig barnvagn som funkar till både promenader och löpning. Nu presenterar vi två snygga höstnyheter i färgskalan som flörtar med naturen – Cypress Green och Majolica Blue. Vilken blir din favorit?