Vi firar hösten och Åre Weekends med FINA erbjudanden i Årebutiken hela september.* Vad sägs om ett helt Thule skidkit på köpet, värde 3599 kr, eller en Thule åkpåse i valfri färg, värde 1649 kr, vid köp av en barnvagn?

skidkit thule chariot skidor

Skidkit på köpet*
Ni får ett Thule Chariot skidkit, värde 3599 kr, när ni handlar en Thule Chariot Sport för 1 eller 2 barn ihop med ett joggingkit. Det ger en komplett sportvagn för alla aktiviteter året om – cykel, löpning, promenader och längdåkning. Totala priset för en enkelvagn med joggingkit är 14848 kr och för en dubbelvagn med joggingkit 15848 kr.

Samma erbjudande gäller vid köp av en Thule Chariot Sport Black – LIMITED EDITION för 2 barn. I den limiterade versionen ingår joggingkitet och ni får ett Thule Chariot skidkit, värde 3599 kr, på köpet. Priset för Thule Chariot Sport black för 2 barn är 15898 kr. (Den limiterade versionen för ett barn har vi sålt slut och hänvisar till paketet ovan.)

Thule åkpåse på köpet*
Ni får en Thule åkpåse i valfri färg, värde 1649 kr, när ni handlar en:
Thule Chariot Cross-vagn för ett eller två barn
Thule Spring-vagn
Thule Sleek-vagn
Thule Urban Glide 2 för ett eller två barn
Thule Glide 2-vagn

*Erbjudandena ovan gäller vid i köp i Årebutiken under hela september 2020.

Andra fina fynd finns som alltid i vår fyndhörna, båd i butiken och här online.

Åre Barnvagnar är en Thule partner-butik, det är tryggt att handla hos oss. Som alltid gäller 2 års garanti, en fri service vid inlämning i butiken och vårt stora reservdelssortiment finns alltid online.