Köpvillkor: När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress med alla uppgifter om din order, priser, betalning och leveransadress . Är något fel i beställningen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till order@arebarnvagnar.se
Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.
Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms.
Vi reserverar oss för prisändringar och förbehåller oss rätten att justera priset.

Varor skickas spårbart och leveranstiden är normalt 3 – 5 arbetsdagar. Observera att reservdelar och barnvagnar som är restnoterade kan ha något längre leveranstid.
Alla fraktkostnader och fri frakt gäller endast inom Sverige.
Väljer du att hämta ut beställningen i fysisk butik i Åre så får du en bekräftelse via mail när ordern är färdigbehandlad och därmed klar för avhämtning.
Paketet som levereras till ditt närmaste ombud hämtar du ut det på en tid som passar dig, efter att du blivit aviserad via sms, e-post eller brev.
Vid hemleverans blir du kontaktad av transportören innan, där ni kan stämma av vilken tid som passar bäst att leverans kan ske.
Transportskada anmäls till det ombud där du hämtat ut varorna. Om du upptäcker skadan då du kommit hem tar du med hela paketet (varor och emballage) till ombudet för en skadeanmälan.
Vid hemkörning ska synliga skador på eller saknad produkt anmälas till speditören vid ankomst. Chauffören gör en anteckning om skadan och signerar på blankett som du behåller.

Du har en generell lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en produkt som du beställt. Retur av paket skall ha ankommit till oss inom 14 dagar från och med den dagen du mottagit ditt paket från oss, under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Vid byte av produkt, t.ex vid ändring av färg så står du för returfrakten tillbaka till oss och vi står för kostnaden att skicka ut den nya produkten till dig. Kom ihåg att alltid meddela oss via mail order@arebarnvagnar.se innan du vill byta dina varor.
Produkten ska emballeras väl och skickas tillbaka med den retursedel som vi skickar till dej via mail, som du sedan skriver ut och sätter på paketet. Har du inte tillgång till egen skrivare så kan du be om att få skriva ut den hos ditt ombud. Returfraktens kostnad beräknas beroende på vart i Sverige paketet skickas ifrån och vilken produkt kunden köpt. När returpaketet kommit till oss, kontrollerar vi att originalförpackningen är oskadad och produkten är obrukad. Därefter justeras återbetalningen mot *fraktkostnad och *expeditionsavgift, samt eventuell värdeminskning. Om produkten blivit skadad i leveransen gör vi alltid en skadeanmälan hos transportföretaget, förutsatt att produkten varit väl emballerad. Därefter kan vi justera eventuella avdragna värdeminskningar när transportföretaget tagit sitt beslut i ärendet och ersatt oss. Observera att vi ej godkänner och hämtar ej ut returer/byten som bokas av kund och skickas till ombud för avhämtning – endast leverans till butiken gäller med Åre Barnvagnars bokade returfraktsedel.

Hämtar du ej ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 495 kr. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid kontakta oss order@arebarnvagnar.se vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

* Fraktkostnad returfrakt fr. 120 kr<
* Expeditionsavgift returfrakt 79 kr

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbsida samt slutförsäljning av produkter.

Villkor vid hyra: För att inga missförstånd ska ske så vill vi be er att läsa igenom våra villkor:
Hyresprodukten blir innan och efter varje uthyrning noga kollad av uthyraren så att det inte finns något att anmärka på. Vid ev anmärkning finns det dokumenterat hos Åre Barnvagnar. Hyrestagaren ansvarar för att vagn och bärstol hålls hel, ren och torr under hyresperioden och att regnskydd används vid behov. Lås medföljer vid hyra av vagn – se alltid till att låsa fast objektet när den ej är under uppsikt! Observera att det ej är tillåtet att inta måltider i vagnar och bärstolar. Om hyresprodukten återlämnas så pass smutsig att grovtvätt måste göras, så debiteras hyrestagaren en avgift på 300 kr. Skulle objektet bli stulen eller misskött så pass att det påverkar funktionen, blir hyrestagaren betalningsansvarig för ev. försäkrings- eller reparationskostnader. Alla stölder polisanmäls. Har ni hyrt skidkit så ber vi er om att ej köra skidorna på vägar, parkeringar eller annat underlag där de kan bli skadade. Skidorna monteras på vagnen vid längdskidåkning och används på dess avsedda platser. Om belaget på skidorna förstörs så pass att det påverkar funktionen debiteras hyrestagaren en avgift på 1000 kr/skida.

Villkor vid avbokning av hyrprodukt: Avbokning av hyrprodukt skall ske skriftligt till order@arebarnvagnar.se
Vid avbokning av hyrprodukt tidigare än 14 dagar före första giltighetsdag som avser det datum då hyrprodukten ska tas i bruk enligt bokning betalar du en expeditionsavgift på 200 kr per hyrprodukt. Om du avbokar din hyrprodukt 14 dagar eller senare före första giltighetsdag som avser det datum då hyrprodukten ska tas i bruk enligt bokning, måste du betala hela hyran. Hel återbetalning på grund av skada eller sjukdom sker endast mot uppvisande av läkarintyg.

Vi önskar er en fantastisk vistelse i Årefjällen!