Cityvagnar – Thule Sleek för ett eller två barn

Den största skillnaden mellan cityvagnar och sportvagnar är att sportvagnen vill ut i naturen, bortom trottoarerna. Att köpa barnvagn är en stor investering. Du ska kunna lita på att ditt barn har det skönt, tryggt, lagom varmt och inte minst säkert i sin vagn. Därför är vi på Åre Barnvagnar väldigt kräsna när vi tar in modeller till försäljning och uthyrning – Thule Sleek kan du helt enkelt lita på. Dessutom är vi den enda återförsäljaren i Norrland, så välkommen in i butiken och kläm och känn om du har möjlighet.

De flesta barn vill sitta upp och se sig om i världen redan vid ungefär 6 månaders ålder. Så barnvagnens sittdel kommer att användas betydligt mer än liggdelen. Ofta tar familjen sig också längre hemifrån när barnet har blivit äldre, fundera på var och hur ni vill använda vagnen.

Andra saker att tänka på är hur mycket plats barnvagnen tar när den lastas in i bilen. Och ska det gå att sätta bilens babyskydd direkt i vagnen med adaptrar? Och inte minst – hur många barn ska åka i vagnen? Med Thule Sleek cityvagnar är kombinationerna nästan oändliga, ett eller två barn, i samma eller olika åldrar.