Cityvagnar från Thule – för ett eller två barn

Att köpa barnvagn är en stor investering. Därför är vi väldigt kräsna när vi tar in modeller till försäljning och uthyrning – våra barnvagnar från Thule kan du helt enkelt lita på. Och vi har alltid 2 års garanti på våra barnvagnar. Dessutom är vi en av få återförsäljare i Norrland av limiterade modeller, så välkommen in i butiken och kläm och känn.

Inför barnvagnsköpet är det bra att veta att de flesta barn vill sitta upp och se sig om i världen redan vid ungefär 6 månaders ålder. Så barnvagnens sittdel kommer att användas betydligt mer än liggdelen. Ofta tar familjen sig också längre hemifrån när barnet har blivit äldre, så fundera ordentligt på hur ni vill använda vagnen. Den största skillnaden mellan cityvagnar och joggingvagnar/multisportvagnar är att dessa vill istället ut i naturen, bortom trottoarerna.

Andra saker att tänka på är hur mycket plats barnvagnen tar när den lastas in i bilen. Och ska det gå att sätta bilens babyskydd direkt i vagnen med adaptrar? Och inte minst – hur många barn ska åka i vagnen? Till sist – läs Åre Barnvagnars guide i barnvagnsdjungeln.