Nu på fredag, lördag och söndag, 27-29 september, är det äntligen dags för Åre Höstmarknad. VOKSI är på plats i butiken – och vi har fina erbjudanden på vinterns nya åkpåsar.

Planera in ett besök hos oss på Parkvägen 3, mitt i Åre, i helgen! Fredag, lördag och söndag har vi öppet 10-17. Vi har massor av fina erbjudanden i butiken och vill särskilt tipsa om att VOKSI i är på besök. Det firar vi med superpriser på åkpåsarna VOKSI Active och VOKSI Urban.

voksi active åkpåse ull och dunVOKSI Active är en flexibel åkpåse tillverkad av hållbara material som tål riktigt tuffa väderförhållanden. Materialen andas, är vatten- och vindtäta och fyllda med dun och ull som håller värmen under kalla vinterdagar. Åkpåsen levereras med en extra förlängningsdel – den gör att VOKSI Active kan användas ända upp till 6 års ålder.
VOKSI Active passar perfekt i barnvagnen, cykelkärran, släden eller i joggingvagnen. Läs mer på produktsidan!
Pris i butiken under Åre Höstmarknad är 1899 kr, ordinarie pris är 2399 kr – så passa på!

VOKSI Urban är en populär åkpåse i ull och dun som håller ditt barn varmt i barnvagnen vintertid. Passar både i liggdelen och i sittdelen. Förlängningsdel medföljer så att du enkelt kan göra åkpåsen rymligare när barnet växer. Användningstid upp till ca 4,5 år. Läs mer på produktsidan!
Pris i butiken under Åre Höstmarknad är 1799 kr, ordinarie pris är 2299 kr – så passa på!

OBS! Priserna ovan gäller endast i Årebutiken under Åre Höstmarknad. Vi har öppet fredag, lördag och söndag kl 10-17. Välkommen!