Nu är det dags – Prisjakts omröstning till Årets nätbutik 2019 är igång och vi är nominerade i kategorin Barn och baby. Konkurrensen är stenhård, så gillar du oss och vårt tänk kring noga utvalt – prisvinnande produkter med hög kvalitet och miljövänliga material så långt det är möjligt, som ska hålla för mer än ett barn oavsett om det gäller en hel barnvagn eller en liten leksak – då blir vi väldigt glada om du röstar på oss här.

Eller om du gillar vår kundservice, eller det faktum att vi har minimerat utkörning till kund med DHL-lastbil av miljöskäl, oftast ska ju kunden ändå till utlämningsstället för att handla. Det är också av miljöskäl vi har tagit bort PostNords hämtning av de minsta paketen hos oss, dem promenerar vi helt enkelt själva med till PostNords inlämningsställe. Det är också av miljöskäl som vi försöker samla ordrarna till att hämtas hos oss några gånger per vecka istället för att lastbilarna ska komma till oss varje dag.

Gillar du det – då ska du också rösta på oss!

Precis som förra året skänker Prisjakt att en krona till ett välgörenhetsprojekt för varje röst som kommer in. Förra året blev det över 120 000 kronor till Friends. I år går pengarna till Naturskyddsföreningens projekt Top Ten Sverige. Där listas Sveriges energieffektivaste produkter och Naturskyddsföreningen ger tips som hjälper dig att uppnå en mer energisnål och hållbar vardag. Superbra val, säger vi – och en bra anledning att rösta!