För att platsa hos Åre Barnvagnar ska en produkt vara säker, hålla länge och tåla rejält slitage. Och där det är möjligt väljer vi miljöcertifierade och testvinnande produkter. Hos oss är alla produkter noga utvalda.

Som nybliven eller blivande förälder är det lätt att bli överväldigad av alla budskap som sköljer över en. Omsorg om barnet blandas med trötthet och ibland förvirring över alla val som ska göras. Vilken blöja, säng, babyskydd, vagn, åkpåse, nappflaska, kläder och napp ska jag välja? Plast eller trä, bomull, bambu eller ull…vad är bra för mitt barn?
Och så handlar det även om miljö, hållbarhet – och inte minst den egna ekonomin.
Den resan har jag också gjort som förälder och därför vill jag att du ska veta en sak – allt det som säljs hos Åre Barnvagnar är alltid schysst och noga utvalt. Handplockat av mig, för att vara tydlig.

För att platsa hos Åre Barnvagnar ska en produkt vara säker, hålla länge och tåla rejält slitage. Och där det är möjligt väljer jag miljöcertifierade och testvinnande produkter. Jag vill att en produkt ska kunna användas av flera barn, och att du kan sälja den vidare när den inte längre behövs i din familj. Att hushålla klokt med jordens resurser – det är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Därför ingår en ordentlig service när du köper en ny vagn, och vi servar även vagnar som inte är köpta hos oss.
Hos Åre Barnvagnar är det inte alltid billigast – men alltid schysst för barn, miljö och plånbok. Noga utvalt.

/ Angelica, grundare och ägare av Åre Barnvagnar